Itself Tools
itselftools
Vendndodhja Ime Aktuale

Vendndodhja Ime Aktuale

Përdoreni këtë mjet për të gjetur koordinatat tuaja, për të gjetur adresën e rrugës në vendndodhjen tuaj, për të kthyer adresat në koordinata (gjeokodim), për të kthyer koordinatat në adresa (gjeokodim i kundërt), për të ndarë vendndodhjet dhe më shumë.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Po ngarkohen koordinatat e vendndodhjes tuaj aktuale

Shtypni për të gjetur koordinatat tuaja

Ndani këtë vendndodhje

Udhëzimet

Si t'i gjej koordinatat e mia?

Për të gjetur koordinatat GPS në vendndodhjen tuaj aktuale, shtypni butonin blu më lart. Koordinatat tuaja do të ngarkohen në fushat e koordinatave. Gjerësia dhe gjatësia juaj gjeografike do të shfaqen në dy formate: gradë dhjetore dhe gradë minuta sekonda.

Si ta gjej adresën në vendndodhjen time aktuale?

Për të gjetur adresën e rrugës ku jeni, shtypni butonin blu më lart. Adresa e lidhur me vendndodhjen tuaj do të ngarkohet në fushën e adresës.

Si të konvertohet një adresë në koordinata (gjeokodim)?

Për të kthyer një adresë rruge në koordinata (një operacion i quajtur gjeokodim), futni adresën që dëshironi të konvertoni në fushën e adresës. Shtypni enter ose klikoni jashtë fushës së adresës. Gjerësia dhe gjatësia e adresës do të shfaqen në fushat e koordinatave.

Si të konvertohen koordinatat në një adresë (gjeokodimi i kundërt)?

Për të kthyer koordinatat në një adresë rruge (një operacion i quajtur gjeokodim i kundërt), vendosni koordinatat që dëshironi të konvertoni në fushat e gjerësisë dhe gjatësisë (ose në fushat dhjetore gradë ose gradë minuta sekonda). Shtypni enter ose klikoni jashtë fushës së modifikuar. Adresa e rrugës që korrespondon me koordinatat do të shfaqet në fushën e adresës.

Si të gjeni koordinatat dhe adresën e rrugës së një pike në një hartë?

Për të gjetur koordinatat dhe adresën e çdo pike në hartë, klikoni kudo në harta. Koordinatat dhe adresa do të shfaqen në fushat përkatëse.

Si të konvertohen koordinatat e shkallëve dhjetore (DD) në koordinatat e shkallëve minuta sekonda (DMS), apo anasjelltas?

Për të kthyer koordinatat nga gradë dhjetore (DD) në gradë minuta sekonda (DMS) ose nga gradë minuta minuta sekonda (DMS) në gradë dhjetore (DD), vendosni koordinatat që dëshironi të konvertoni dhe më pas shtypni enter ose klikoni jashtë fushave të modifikuara. Koordinatat e konvertuara do të shfaqen në fushat e koordinatave.

Si të ndaj vendndodhjen time?

Për të ndarë vendndodhjen tuaj, shtypni butonin blu më lart për të ngarkuar koordinatat tuaja dhe adresën e rrugës në vendndodhjen tuaj aktuale. Më pas shtypni një nga butonat e ndarjes: mund të ndani vendndodhjen tuaj në Twitter, në Facebook, me email, ose mund të kopjoni URL-në për ta ndarë.

Si të ndani ndonjë vendndodhje në hartë?

Për të ndarë çdo vendndodhje në hartë, klikoni kudo në harta për të ngarkuar koordinatat e atij vendndodhjeje. Më pas shtypni një nga butonat e ndarjes.

Si të ndryshoni llojet e hartave: standarde, hibride dhe satelitore?

Klikoni ikonën në këndin e sipërm djathtas të secilës hartë. Ju mund të ndryshoni llojin për secilën hartë veç e veç. Janë mbështetur hartat standarde, hibride dhe satelitore.

Si të zmadhohet ose zvogëlohet një hartë?

Për të zmadhuar ose zvogëluar një hartë, klikoni në ikonat plus (+) dhe minus (-) në këndin e poshtëm djathtas të secilës hartë. Mund të zmadhoni secilën hartë veç e veç.

Si të rrotulloni një hartë?

Për të rrotulluar një hartë, klikoni dhe tërhiqni busullën që gjendet në këndin e poshtëm djathtas të secilës hartë. Ju mund të rrotulloni secilën hartë veç e veç.
Veçori imazhin e seksionit

Features

Asnjë instalim softueri

Asnjë instalim softueri

Ky mjet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj

Falas për t'u përdorur

Falas për t'u përdorur

Është falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Vendndodhja Ime Aktuale është një mjet online që funksionon në çdo pajisje që ka një shfletues ueb, duke përfshirë telefonat celularë, tabletët dhe kompjuterët desktop

E sigurt

E sigurt

Ndjehuni të sigurt për të dhënë lejet për të hyrë në burimet e kërkuara në pajisjen tuaj, këto burime nuk përdoren për ndonjë qëllim tjetër përveçse të deklaruar

Prezantimi

Vendndodhja Ime Aktuale është një mjet online që ju lejon të gjeni informacione për vendndodhjen tuaj aktuale dhe të kryeni shumë operacione të lidhura me vendndodhjen.

Nëse dëshironi më shumë informacion për vendndodhjen tuaj aktuale, mund të gjeni koordinatat tuaja GPS (gjerësia dhe gjatësia e vendit ku ndodheni) dhe adresën postare në vendndodhjen tuaj aktuale. Në fakt, ju mund të gjeni koordinatat dhe adresën e rrugës së çdo pike të një harte me një klikim të vetëm.

Ju mund ta përdorni këtë mjet për të kryer operacione të gjeokodimit dhe të kundërt të gjeokodimit: d.m.th për të kthyer adresat në koordinata dhe për të kthyer koordinatat në adresa rrugësh.

Ju gjithashtu mund të konvertoni koordinatat në formatin e shkallës dhjetore në formatin gradë minuta sekonda, dhe anasjelltas.

Një nga veçoritë e këndshme të këtij mjeti është se ju mund të lundroni njëkohësisht në harta të llojeve të ndryshme dhe në nivele të ndryshme zmadhimi. Kjo ju lejon të shihni njëkohësisht, për shembull, një pamje të një vendndodhjeje në një hartë standarde dhe një pamje të zmadhuar të të njëjtit vendndodhje në një hartë satelitore.

Mund të ndani vendndodhjen tuaj aktuale ose të ndani çdo vendndodhje në botë. Kjo mund të jetë e dobishme për të organizuar takime me njerëz në një vend të caktuar, ose thjesht për t'i njoftuar njerëzit se ku jeni për arsye sigurie. Harta e paracaktuar e zmadhuar në satelit ju lejon të përcaktoni me saktësi vendndodhjen që dëshironi të ndani.

Zbuloni se ku jeni dhe eksploroni botën!

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb